• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Laatste ontwikkelingen corona en sport

Corona

17 juni - Coronavirus en sport

Het coronavirus heeft gevolgen voor de mogelijkheid om te sporten. Op deze pagina leest u meer over de gevolgen van de coronacrisis. De gemeente Amsterdam volgt hierbij zo veel mogelijk het protocol ‘Verantwoord sporten’ van NOC*NSF in samenwerking met Vereniging Sport en Gemeenten.


Kijk voor alle Coronamaatregelen op Coronavirus (COVID-19) in de regio Amsterdam en op de websites van de Rijksoverheid, NOC*NSF en de specifieke sportbonden, die protocollen per sport hebben opgesteld. Van sportaanbieders wordt verwacht dat zij deze protocollen toepassen en handhaven.
Zie ook poster coronaregels sportaccommodaties (PDF, 65 kB)
Spelregels voor sport in het kort
Vanaf 5 juni zijn de mogelijkheden voor sporten worden verruimd. Er geldt nog wel een aantal voorwaarden. In het kort zijn de spelregels voor het sporten vanaf 5 juni 00.00 uur:
Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten. Dit is exclusief personeel. En geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar. Per ruimte mogen er maximaal 50 personen aanwezig zijn.
Groepslessen zijn voor alle leeftijden toegestaan.
Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. Bij sporten waar dit niet nodig is voor de beoefening, is dit nog wel verplicht (bijvoorbeeld bij fitnessactiviteiten, spinnen, etc).
Binnen moet iemand een mondkapje dragen. Maar deze mag af tijdens het sporten.
Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
Kleedkamers en douches zijn geopend.
Sportkantines zijn open.
Personen tot en met 17 jaar mogen weer jeugdwedstrijden spelen.
Personen vanaf 18 jaar mogen alleen onderling wedstrijden spelen tussen sporters van dezelfde club.
Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden. Bij professionele wedstrijden mogen er wel toeschouwers aanwezig zijn.

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media