• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Clubhuis open

clubhuisa

Beste TOB leden,

Hierbij een corona-update  omdat de regels vanaf zaterdag 5 juni weer iets worden versoepeld. Dit betekent dat wij naast ons terras gebruik mogen maken van ons clubhuis, maar wel onder de volgende voorwaarden:
 
 
Alleen gebruik van het clubhuis en het terras als je hebt getennist of gaat tennissen (iedereen die op de baan staat moet een reservering hebben via de knltbclubapp).Uiteraard gelden de coronaregels gewoon in het clubhuis en op het terras, dus 1,5 meter afstand en maximaal 4 personen aan 1 grote tafel (kleine tafel binnen max. 2 personen) op voldoende afstand.In het clubhuis mogen geen personen aan de bar zitten.Openingstijden terras en clubhuis vanaf 1e speelmogelijkheid tot uiterlijk 22.00 uur (dan moet het terras en het clubhuis volledig opgeruimd zijn en het clubhuis gesloten zijn). Uiteraard is het de bedoeling dat naast het terras ook het clubhuis schoon wordt achtergelaten, verlichting en verwarming uit.Entree van het clubhuis mag alleen via de voordeur, de uitgang is via de schuifpui, de schuifpui is dus altijd open bij gebruik van het clubhuis.Bij binnenkomst liggen formulieren voor de gezondheidscheck, geen toegang tot het clubhuis bij klachten.Binnen moet iedereen een mondkapje op, aan de tafel mag het mondkapje af.De kleedkamers en douches mogen weer worden gebruikt.
 
Clubhuis is toegankelijk via sleutelkastjes:
1e sleutel van kleedkamer (in groen kast aan voorzijde clubhuis met code....)In hal kleedkamer is kluisje met sleutel voor de bar (code ...., deze code zal periodiek worden gewijzigd). Graag de codes ‘verdraaien’ zodra de sleutel uit een kluisje is gehaald. Codes op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet als je de laatste bent om de sleutels weer terug te doen in desbetreffende sleutelkastjes bij vertrek en de code weer onzichtbaar maken.Er mag slechts 1 persoon (alleen met IVA-certificaat) in het clubhuis achter de bar aanwezig zijn voor het gebruik van de bar.De biertap is weer in gebruik. Er kan uitsluitend via pin betaald worden, ook hier geldt slechts 1 persoon tegelijk.Groepslessen zijn weer toegestaan voor alle leeftijden.Personen tot en met 17 jaar mogen weer jeugdwedstrijden spelen, geen toeschouwers, alleen de begeleiders.Personen vanaf 18 jaar mogen alleen onderling wedstrijden spelen tussen sporters van dezelfde club.De hal kan door leden worden gebruikt (alleen bij slecht weer en indien niet verhuurd).
 
We wijzen een ieder op zijn of haar verantwoordelijkheid, het is zeker mogelijk dat we gecontroleerd worden, overtredingen die leiden tot boetes zullen we verhalen op de overtreders. Eventuele vragen hier over alleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur TOB Tennis

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media