• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Versoepeling Corona maatregelen

Website Versoepeling Coronamaatregelen

Beste TOB-leden,

de Richtlijnen voor tennis en padel zijn versoepeld en het terras mag weer worden gebruikt. Dit document is een aanvulling op het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten, wat is samengesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM.


De coronaregels zijn vanaf 19 mei iets versoepeld, dat betekent dat wij gebruik mogen maken van ons terras, maar wel onder de volgende voorwaarden: 

* Alleen gebruik van het terras als je hebt getennist of gaat tennissen (iedereen die op de baan staat moet een reservering hebben via de app). 
* Uiteraard gelden de coronaregels gewoon op het terras, dus 1,5 meter afstand en maximaal 4 personen aan 1 grote tafel op voldoende afstand. 
* Openingstijden terras vanaf 1e speelmogelijkheid tot uiterlijk 20.00 uur (dan moet het terras volledig opgeruimd zijn en het clubhuis gesloten zijn). Uiteraard is het de bedoeling dat naast het terras ook het clubhuis schoon wordt achtergelaten, verlichting en verwarming uit. 
* Van het clubhuis mag alleen de voordeur open, de schuifpui blijft dus gesloten. 
* De kleedkamers worden niet gebruikt, alleen gebruik van de toiletten is toegestaan. 
* Clubhuis is toegankelijk via sleutelkastjes:  
* 1e sleutel van kleedkamer (in groene kast aan voorzijde clubhuis met code* ....) 
* In hal kleedkamer is kluisje met sleutel voor de bar (code *...., deze code zal periodiek worden gewijzigd). Graag de codes ‘verdraaien’ zodra de sleutel uit een kluisje is gehaald. Vergeet niet om sleutel(s) weer terug te doen in desbetreffende sleutelkast(jes) bij vertrek en de code een draai te geven, zodat de openingscode niet meer zichtbaar is.
* Er mag slechts 1 persoon (alleen met IVA-certificaat) in het clubhuis aanwezig zijn voor het gebruik van de bar, deze persoon kan voor meerdere personen drankjes of eten buiten uitserveren.  
* De biertap is niet in gebruik, er is uitsluitend bier in flesjes te koop (Amstel bier in flesje is 2,25 euro). 
* Er kan uitsluitend via pin betaald worden, ook hier geldt slechts 1 persoon tegelijk. Het is toegestaan dat er dan 1 persoon achter de bar staat en 1 persoon voor de bar die komt betalen. Het is fijn als er sociale controle is bij de betaling, het bestuur monitort de omzet/inkoop/marge. 
* De hal kan door leden worden gebruikt (alleen bij slecht weer en indien niet verhuurd). 

We wijzen eenieder op zijn of haar verantwoordelijkheid, het is zeker mogelijk dat we gecontroleerd worden door de gemeente, overtredingen die leiden tot boetes zullen we verhalen op de overtreders.
(Bij controle van de gemeente zal er gevraagd worden naar de exploitatievergunning en een IVA certificaat van degene die drankjes of hapjes verzorgt op het terras. In de map boven de koffiemachine kun je deze formulieren vinden. De vergunning hangt ook op het raam tegenover de bar)
We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over alle vragen rondom tennis, padel en het coronavirus.

TOT SLOT, Het is erg belangrijk dat wij ons gezamenlijk netjes aan de bekende corona-regels houden.

De codes van de sleutelkastjes zijn voor de leden aan te vragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij houden jou op de hoogte van al het nieuws en aanpassingen op bovenstaande informatie via onze website en nieuwsbrief.

Vriendelijke en sportieve groet
Bestuur TOB Tennis

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media