• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Nieuws van onze "buren"

pANNEKOEKEN

PROOST & STROOP NIEUWS VAN DE "BUREN"

Lieve gasten, 

woensdag 28 april gaan de terrassen open. Helaas kunnen jullie niet bij PROOST & STROOP komen genieten van een drankje in de buitenlucht.
Na jaren van pionieren op een bijzondere plek, heeft het coronajaar ons helaas de das omgedaan. Met pijn in mijn hart laat ik jullie weten dat onze deuren niet meer opengaan.

Maar er is ook opluchting, want er komen nieuwe ondernemers in onze plaats met mooie vernieuwende ideeën die heel passend zijn op Noordoogst. Zo blijft de plek die we gecreëerd hebben toch bestaan en kun je bezoekjes aan de natuurspeeltuin en varkentjes blijven combineren met een heerlijke maaltijd.

Ik kijk met grote dankbaarheid terug op een waanzinnig mooi avontuur. Stralende bruidsparen gaven elkaar het jawoord. Honderden kannen pannenkoekenbeslag werden gemaakt. Onze kuiten werden getraind door koele drankjes naar dorstige gasten te brengen. Kinderen renden over het veld terwijl ouders elkaar even echt konden spreken.
Wat hebben we ook vaak met de handen in het haar gezeten. Waar we in de winter alles moesten doen om de hut vol te krijgen, konden we de drukte op een zonnige dag vaak niet bijbenen. Ik kreeg het maar niet voor elkaar om het restaurant rendabel te krijgen. Ik besloot dat 2020 mijn jaar zou worden en zette nog één keer alles op alles. Mijn droom moest en zou uitkomen.

En toen was daar de eerste lockdown…

Langzaam maar zeker kwam het besef dat we het niet gingen redden. Dus is nu bijna de tijd gekomen om afscheid te nemen. Wij moeten de overname nog officieel maken, vandaar dat ik niet eerder met dit nieuws ben gekomen. Nu de opening van de terrassen heel dicht bij is, wilde ik toch alvast iets aan jullie laten horen.

pANNEKOEKEN1

Ik wil nog heel graag een ode brengen aan een heel bijzonder meisje. Een meisje dat vaak rondom STROOP te vinden was. Terwijl haar ouders in de moestuin bezig waren, speelde zij op het veld of onder het terras. Soms kwam ze binnen met haar broers om een ijsje te kopen. Ze was een brok energie. Op een avond ontving ik het telefoontje dat ik nooit meer zal vergeten. Dit sprankelende meisje was overleden. Of haar afscheid bij ons zou mogen plaatsvinden. Natuurlijk mocht dat. Het was een van de meest memorabele dagen uit mijn leven. Wat een liefde en wat een groot verlies. Juna, jij blijft voor mij altijd verbonden met deze tijd uit mijn leven!

Liefs,
Lilian

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media