• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Nieuw clubhuis

TOB tennis heeft een nieuw clubhuis per 29 augustus 2020. 

Hieronder vind je een chronologisch overzicht van nieuwsberichten over de voortgang van de bouw van het nieuwe clubhuis. (foto's en video's door Gerard Lippens e.a.)

Alle links via de foto's zijn niet meer actief.

De werkzaamheden zijn begonnen sinds december 2019.

*Nieuws einde nieuwbouw. Per 29 augustus is ons clubhuis officieel in gebruik genomen en het eindresultaat is oogverblindend. Zowel de buitenkant als het interieur ziet er mooi en professioneel uit en met dit resultaat kunnen we weer vele jaren verder!

 

*Nieuws vanaf 29 augustus. Als per 29 augustus het clubhuis weer opengaat is het mogelijk dat de gemeente langs komt voor controle. In de map, zoals onderstaand aangegeven, zitten de exploitatievergunning (Die ook op het voorraam zit) en de IVA certificaten van leden die bardienst hebben. Als jij voor een bardienst wordt ingedeeld en je hebt nog geen IVA certificaat, zorg er aub voor dat jij dit certificaat haalt en mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 om de e-learning te starten.

 voor meer informatie en om de toets te doen.

*Periode tot 22 augustus. De 2e fustenkoeling is geleverd en het clubhuis en buitenterrein is opgefleurd met bloemen en planten.

 

 

*Periode tot 18 augustus. Er is weer hard gewerkt de afgelopen dagen. Op onderstaande foto's zie je dat de tv is opgehangen, de barkrukken zijn zo goed als nieuw met een mooi rode zitting en de mooie zithoek is geplaatst, met dank aan de sponsors. 

 

 

 

 

De keuken is in aanbouw.

 

De oude tent, die gebruikt werd bij toernooien etc. was helemaal op en 2 bestuursleden hebben een nieuwe tent gesponsord. Hulde!! 

*Periode tot 8 augustus. Er is weer hard gewerkt de afgelopen dagen. Op onderstaande foto's zie je Co en Joke van Berkel druk bezig met de stoelen en de het bekleden van de zitvlakken.

 

*30 juli. Naast alle drukke werkzaamheden, wordt er natuurlijk ook veel getennist. Op deze bloedhete dag trotseerden de dames, Karin, Maron, Janine en Diana, de weersomstandigheden en namen toch even de tijd om te tennissen en om op de foto te gaan!

 

*24 juli. Een mooie drankenkoeler is geleverd. Met dank aan alle sponsors!

 

*20 juli. Diverse werkzaamheden vanaf 20 juli tot 24 juli. Kijk eens naar de prachtige bar met logo.

 

*20 juli. Het clubhuis is zorgvuldig schoongemaakt. Hier is Marleen druk bezig om de ramen te lappen. Hierbij ook een verzoek aan iedereen om niets meer op de ramen of muren te plakken. Er worden kliklijsten besteld, waarin informatie etc. kan worden gedaan.

 

 

*19 juli. De gordijnen zijn opgehangen. Wat een klasse en uitstraling. Prachtig!

 

*18 juli. Diverse werkzaamheden, zoals gordijnen ophangen en kleedkamer-banken bevestigen.

 

*17 juli. Er wordt druk gewerkt in het naaiatelier van TOB Tennis.Op de foto's zijn Marianne en Joke druk bezig om de nieuwe gordijnen van het clubhuis te verstellen. Druk op de eerste foto voor een toepasselijk lied.

 

*2 juli - 17 juli.In deze periode zijn de mannen druk bezig met de afronding van het clubhuis, wat nog een hele klus is. Hier onder een aantal foto's van de werkzaamheden. 

Tussendoor ook nog even alg-en mosbestrijding door de gemeente!

 

Voorbereiding onder de bar t.b.v. tapinstallatie. Voetensteun bar gemonteerd. Voorkant bar geschilderd. Sfeerverlichting is gemonteerd en de nieuwe tafels staan er ook al. 

 

*1 juli. Gerard Lippens is druk bezig om de nieuwe, "2e handse", stoeltjes om te toveren tot prachtige nieuwe stoelen. Het ziet er perfect uit.

 

*28 juni. Het clubhuis krijgt steeds meer 'smoel', maar er is nog veel te doen!

 

*28 juni. Vandaag is er o.a. gewerkt aan de bar, plinten en radiatoren.

 

*25 juni. Vandaag is de nieuwe bar gemonteerd en neergezet. De bar moet nog wel worden bevestigd, geschilderd, gekit en gelakt!

 

*22 juni. Vandaag zijn de banken van de kleedkamers gelakt.

 

*18 juni. Vandaag zijn de bukkels langs de baseline op baan 1 getrild. De gemeente heeft de berg straatklinkers en tegels opgeruimd. Ook zijn de tegels langs het hek meegenomen. 

*15 juni. Vandaag heeft de gemeente weer groot onderhoud gepleegd! Ook een kort filmpje. 

 

*10 & 11 juni. De vloerbedekking is gelegd van het clubhuis!

 

*08 juni. Vandaag zijn o.a. de buitentafels geschilderd in dezelfde kleur als de deuren etc. Ze zien er weer heel mooi uit!

 

*05 juni. Vandaag is er verder gewerkt aan het plafond en er zijn ook mooie sfeerfoto's te zien.

 

*03 juni. Vandaag zijn de buitentafels geschuurd en gelakt en er is een begin gemaakt met het plafond in het clubhuis.

 

*30 mei. Vandaag zijn alle wanden van de opslagruimtes betimmerd. In de middag zijn de mannen verrast door een heerlijke lunch, geserveerd door Karin en Hans.

 

 

*23 mei. Weer een week achter de rug, met vele werkzaamheden, alleen niet zo veel foto's.  (Het was waarschijnlijk te druk om foto's te kunnen maken) Er is ook een dispenser met handalcohol geplaatst bij het afhangbord. Neem zoveel mogelijk zelf je eigen handalcohol mee van thuis, maar bij het vergeten daarvan kun je deze handalcohol gebruiken voor en na het spelen van een tennispartijtje.

 

*16 mei. Cees Westerneng heeft een leuke film gemaakt over de werkzaamheden rondom de bouw van ons nieuwe clubhuis, vanaf het begin tot 15 mei.

  

"De foto's en video's zijn een waardering voor de werkzaamheden van bestuur, nieuwe accommodatie-commissie en vrijwilligers, voor het goede en vele werk in mooie en slechts weersomstandigheden, boven en onder de grond. Dat kan en mag niet worden vergeten" , aldus Cees Westerneng. 

 voor de film, vergezeld van het leuke TOB-lied. Deze film wordt vervolgd, zodra er meer foto's komen!

 

*16 mei. De bestrating achter het clubhuis is weer hersteld. De schilder-werkzaamheden gaan nog steeds door. Dit is echt een flinke klus!

 

*12-14 mei. Wat elektra werk en er is weer verder geschilderd. Deze keer waren de binnenwanden aan de beurt. Klik op de foto en je ziet alle schilders e.a.

 

*10 mei. De gemeente is begonnen met de bestrating achter het clubhuis & de schakelaar voor de verlichting van de tennisbanen vind je in de hal naar de toiletten van het clubhuis. (1e deur van het clubhuis aan de rechterkant voorzijde) De sleutel van de ingang van de toiletten zit in het sleutelkastje aan de groene container op de hoek (code zoals bekend, eventueel op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook vind je daar de EHBO koffer en de AED. (De toiletten zijn nog niet niet operationeel). Bij hoge nood kan je het toilet van Vriendschap gebruiken. (code sleutelkastje zoals bekend)

 

*08&09 mei. De binnenmuren van het clubhuis zijn lichtgroen geverfd en Joop en Frans hebben tegels geplaatst bij de stortbak in het stoelenhok.

 

*02 mei. Een werkploeg van 4 mensen heeft weer de hele dag hard gewerkt. Veel sfeerfoto's van het nieuwe clubhuis, waaronder de bestuurskamer en toiletgroepen.

 

 

*29 april. Hier onder nog een mooie sfeerfoto. TOB by night!

 

*25 april. De werkploeg van 6 mensen heeft weer de hele dag gewerkt. Behangen en ook ondergrondse zaken? En wat een leuke werkkleding!!? 

 

*21 april. De familie Letschert, al in zomertenue :), is druk bezig om het clubhuis van structuurbehang te voorzien. Bedankt Henny en Marleen!

 

*18 april. Diverse schilderswerkzaamheden en nog een leuk filmpje van de bouwploeg.

 

*11 april. Radiatoren geplaatst en diverse andere werkzaamheden verricht. Tom heeft wat louche business onder de grond!! Ook sfeerfoto's om de grootte van het clubhuis weer te geven!

 

*10 april. Groepenkast definitief geïnstalleerd en aangesloten.

 

*06 april. Nieuwe ketel, geiser, gasmeter geïnstalleerd & groepenkast gemonteerd.

 

*03 april. Nieuwe winddoeken opgehangen, elektra tbv baanverlichting geplaatst & schakelaar daar voor in hal kleedkamers. 

 

*30 maart. Bestraten van de ruimte rondom het nieuwe clubhuis.

 

*28 maart. Schaftpauze voor de mannen, die druk bezig zijn met alle werkzaamheden voor de bouw van ons nieuwe clubhuis. Christa brengt een heerlijk soepje met ballen tijdens de schaft.

 

*26 maart. Ondanks het Coronavirus COVID-19 gaan bepaalde werkzaamheden toch door. Vandaag is er groot onderhoud geweest van onze banen. Als we weer mogen tennissen, zijn de banen weer in topvorm!

 

*24 maart. Schilderen van deuren, schuifpui en overigen. Ons nieuwe clubhuis wordt mooi! 

 

*23 maart. Plaatsen van o.a. geiser &  boiler. 

 

*20 maart. Montage luchtbehandelingskanalen, schilderen en bestraten. 

 

 *16 maart. Schuren binnenmuren en ventilatiepijpen monteren. 

 

*10 maart. Verwijderen toplaag middelste unit t.b.v. de vloer en schuren barblad.

 

*29 februari. Monteren aansluitingen t.b.v. afvoeren wasbakken en toiletten. 

 

*28 februari. Bestrating en regenpijpen monteren. 

 

*27 februari. Bestrating en overigen.

 

*25 februari. Het nieuwe clubhuis is geleverd en geplaatst. Het is grandioos dat het nieuwe clubhuis nu al is geplaatst. Nu volgt er nog een monsterklus om de inrichting en alle technische aspecten voor elkaar te krijgen. 

 

 

*24 februari. Water is weggepompt door Heinz en Gerard. Vanwege de heftige regen stond er net zo veel water onder het zeil als er in. Vervolgens weer het zeil aangebracht. 

 

*22 februari. Lantarenpalen zijn verwijderd, gaten in de fundering zijn gedicht en zeilen zijn aangebracht. 

 

*19 februari. Betonpoeren zijn geplaatst ter ondersteuning van het nieuwe clubhuis. Betonpoeren vormen de fundering en zorgen voor extra ondersteuning van het clubhuis! Monsterklus!

 

*11 februari. Frans, Simon en Gerard zijn naar het bedrijf Starcabin in Bergschenhoek geweest om de situatie te bekijken in hoeverre de (op)bouw van ons nieuwe clubhuis vordert. 

 

*10 februari. Diverse kabels zijn geplaatst ter voorbereiding van het nieuwe clubhuis. 

 

*3 februari. Grondwerk verricht t.b.v. gas en riool & schilderwerk kozijnen. 

 

*1 februari. Stenen en tegels worden uitgegraven op de plek waar de containers stonden, Daar komen nu de units van de kleedkamers te staan. Ook zijn er geulen gegraven t.b.v. de de rioleringsbuizen voor e toiletten en douches. Pittige klus!

 

* 29 & 30 januari. Betonplaten zijn gelegd op de plek van het clubhuis als fundament voor het nieuwe clubhuis. 

 

* 22 januari. Vanwege het feit dat onze kantine is gesloopt, is het gebied van de voormalige kantine afgezet met een rood/wit lint. (met dank aan Gerard Lippens) Dat betekent dat er geen mensen in dat afgezette gebied mogen lopen en dus niet onder het lint mogen doorlopen. De tennisbanen zijn weer via de normale route bereikbaar. Ga a.u.b. geen afgezwaaide tennisballen achter het rood-witte afzetlint ophalen. Dit voor jouw eigen veiligheid!

 

* 21 januariDe TOB Spin kantine is vandaag gesloopt. Onze kantine is gebouwd en geopend in 1982 en heeft ons dus al ruim 38 jaar een fijn onderkomen verschaft aan alle TOB leden en andere bezoekers. Met weemoed nemen we afscheid van onze kantine, maar zien uit naar ons nieuwe clubhuis.

 

 

Onderstaand vind je wat filmpjes van Gerard Lippens op YouTube van de sloop van onze kantine! (met reclame!)

 voor filmpje 1.

 voor filmpje 2.

 voor filmpje 3.

 voor filmpje 4.

 voor filmpje 5. 

* 20 januari. Tennissen op baan 1 is onmogelijk i.v.m. sloop kantine. Dit duurt 2 à 3 dagen

* 19 januari 2020: Het kleine sleutelkastje, onderaan de trap bij de kantine van SV Vriendschap, is weggehaald en een grotere versie is daar voor in de plaats gekomen. Het meest rechtse kastje is van TOB tennis.

* 17 januari: Het kleine sleutelkastje van TOB tennis bij de kantine van SV Vriendschap wordt vervangen door een grotere variant. De code blijft gelijk.

16 januari: De kantine is helemaal ontmanteld. Schuifwanden en panelen zijn er uitgehaald en opgeslagen.

Heel veel hout en puin is weggeruimd. Een bereklus waar heel veel TOB-vrijwilligers aan hebben meegeholpen. Grote dank aan al deze vrijwilligers

 voor een overzicht van deze vrijwilligers en de werkzaamheden!

14 januari: De baanverlichting werkt weer, per dinsdag 14 januari. De linkersleutel (zwart koordje) is voor baan 1. De rechterssleutel (wit koordje) voor baan 2 en 3. De sleutel een halve slag linksom draaien totdat hij niet verder kan. Voor uitschakelen weer terugdraaien en sleutel uitnemen. De sleutels zijn aan aan elkaar gebonden om ze bij elkaar te houden en liggen in het sleutelkluisje van de groene container, tussen Stroop en TOB tennis. 

Vergeet niet de sleutels weer terug te leggen in het sleutelkastje (het bundeltje met sleutels wel even klein oprollen) en de code van het sleutelkastje weer "een slinger te geven"

De lampen zijn te bedienen tussen 16.00 uur en 24.00 uur.

   

* 14 januari. De map met IVA certificaten ligt in de kantine van SV Vriendschap (zie pijl). Als je eens kantinedienst hebt en er is controle door de gemeente, kan je hun jouw IVA-certificaat laten zien. Mocht je deze nog niet hebben gehaald, zie http://www.tobtennis.nl/iva

* 13 januari. Vanavond, 13 januari, werkt de buitenverlichting niet. Er kan dus niet op de buitenbanen worden gespeeld. Dit heeft te maken met wat technische problemen. Waarschijnlijk is dat de 14e januari opgelost. Nieuws volgt. Instructies volgen ivm bediening baan verlichting. 

  * 8 januari 2020: De verlichting van de buitenbanen is voorlopig nog te bedienen vanuit de kleedkamers. Sleutel zit in sleutelkastje op de 1e container op de hoek tussen stroop en TOB tennis! Nadat de kantine is afgebroken zal er een buitenkast worden geplaatst, waar men de schakelaars kan bedienen voor de lichtmasten! De sleutel van deze buitenkast komt ook te liggen in het sleutelkastje op de 1e container op de hoek tussen stroop en TOB tennis! (Datum van afbraak en plaatsen buitenkast wordt nog gecommuniceerd!)

* 7 januari 2020: Het schijnt dat het sleutelkastje klemt en moeilijk te openen is. Dat is te verhelpen door de sleutels op onderstaande manier in het kastje te doen! Hier onder vind je de wijze hoe je de sleutels in het kastje moet doen. Sluit het kastje zonder enige weerstand. Op deze manier is er geen probleem!

* 6 januari 2020: De sleutel van de hal hangt achter de deur van de kleedkamer van SV Vriendschap! Het blik met de nummers voor de instuif staat in de schuifkast met het schoolbord achter in de kantine van S.V. Vriendschap.

* 4 januari 2020: Sleutelkastje: De sleutels van de kantine van SV Vriendschap zitten in de kleinste van de 2 sleutelkastjes (rechts), onderaan de trap bij de kantine van SV Vriendschap. Er zit ook een sleutel bij van de kleine poort van het toegangshek. De code van het sleutelkastje is ongewijzigd! (zie ook nieuws* 7 januari 2020)

Op 6 januari 2020 stonden beide sleutelkastjes op de code van TOB tennis. Hiermee dan ook het verzoek om bij het sluiten van het kastje onze code er af te halen.

* 29 & 30 december 2019: Kantine: De kantine is op die dagen leeggehaald. Enkele vrijwilligers hebben de kantine leeggeruimd en alles in dozen etc. gedaan, keuken, kastjes etc gedemonteerd en opgeslagen. Weer een klus die afgevinkt kan worden. (de bar is inmiddels ook al gedemonteerd) 

Klik op bovenstaande foto om nog meer foto's te zien van al dat werk! Met dank weer aan alle vrijwilligers! (niet alle vrijwilligers van deze klus staan op deze foto's)

* 27 december 2019: Containers: De containers die naast de kantine stonden zijn per 27 december verplaatst naar de hoek tussen Stroop en TOB tennis! Zie onderstaande foto!

* 26 december 2019: Tennis tasje: Het tennis tasje, dat normaliter bij de familie Wijte of bij de familie Letschert wordt opgehaald, hoeft in die periode niet meer bij hun worden opgehaald, omdat er alleen gepind kan worden in de handbalkantine en de ingang naar de kantine en kleedkamers via een sleutelkastje gaat!

* 24 december 2019: Gebruik kantine handbalvereniging S.V. Vriendschap. Tijdens de periode dat ons TOB-spin clubhuis niet toegankelijk is, mogen we gebruik maken van de kantine van onze buren, handbalvereniging S.V. Vriendschap! Hoe je daar binnen kan komen en bijv. een kopje koffie kunt zetten, hebben wij even voor de TOB leden in een overzichtje gezet!

 voor dat overzicht!

* 23 december 2019:  om te bekijken wanneer het nieuwe clubhuis van TOB tennis geopend zal worden! Dit is vanwege het Coronavirus niet zeker! 

* 20 december 2019: Via de nieuwsbrief en de website houden we alle TOB-leden op de hoogte over de bouw van het spiksplinternieuwe clubhuis van TOB tennis

*11 december 2019   voor de nieuwsbrief van 11 december 2019, betreft alle ins & outs over de voorgang van de nieuwbouw van het clubhuis van TOB tennis!   

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Social media