• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Wintercompetitie 2023/2024

winter1

Wintercompetitie 2023/2024

Beste TOB seniorleden,

Het is nog hartje zomer, maar achter de schermen zijn we al bezig met de organisatie van verschillende competities die later in het jaar plaatsvinden, waaronder de KNLTB Wintercompetitie Tennis Noordwest. In deze e-mail lees je alles over deze competitie, speciaal voor verenigingen uit de provincie Noord-Holland. Doet S.V. T.O.B., afd. tennis ook (weer) mee?

Vanaf 15 september heeft 1 damesteam zich opgegeven.

Opzet Wintercompetitie
De Wintercompetitie Tennis Noordwest is een mooie gelegenheid om spelers van onze club ook in de winter wedstrijden te laten spelen. De competitie start in november en loopt door tot februari 2024. Er wordt gespeeld op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in afdelingen van acht teams. De competitie bestaat uit zeven speeldagen, waarbij tijdens de feestdagen een competitievrije periode is ingelast.
Speeldata

Teams inschrijven
Onze competitieleider, Ben Peperkamp, kan je vanaf vandaag tot en met maandag 18 september teams inschrijven voor de KNLTB Wintercompetitie Tennis Noordwest 2023/2024 op MijnKNLTB. De teams worden ingedeeld op basis van teamgemiddelden.

Aan de slag...
Onze competitieleider organiseert de KNLTB-competities bij S.V. T.O.B., afd. tennis. Dat betekent dat hij de komende periode aan de slag gaat met de promotie én het werven en samenstellen van je teams voor de Wintercompetitie. Promoot de competitie onder de spelers van onze club en geef aan hoe en tot wanneer ze zich ervoor in kunnen schrijven. Denk hierbij ook aan spelers die dit jaar lid zijn geworden (bijvoorbeeld via de Zomer Challenge), want deze competitie is ook uitermate geschikt voor starters.

Alle informatie die je nodig hebt voor de organisatie van de Wintercompetitie vind je op Centrecourt.nl. Daarnaast vind je op de pagina downloads allerlei handige stappenplannen en is er een aparte pagina met alle veelgestelde vragen

Vriendelijke groet
Ben Peperkamp
VCL TOB Tennis

Heb je na het lezen van deze e-mail nog vragen, of wil jij een team opgeven? Stuur dan een e-mail naar:
Ben Peperkamp via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media