• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Nieuwe voorzitter TOB Tennis

Ik ben Tonny de Rover, en hoop in november de nieuwe voorzitter van TOB Tennis te worden.

Tonny de Rover

Geboren in het WG en getogen in de toen absoluut niet hippe Pijp, in 1959, heb ik een onbekommerde jeugd gehad in de FransHalsbuurt. Spelen en voetballen op straat en op het Museumplein en ja, in die tijd heb ik met mijn cluppie Argonaut ook wel tegen TOB gevoetbald, en andere clubs uit noord. In mijn herinnering heb ik toen eens de overtocht gemaakt met de Pont CS naar de Buiksloterweg om te spelen bij een soort van ‘jeugdland’ timmeren en slopen, dat soort dingen. En nee, geen kattenkwaad….  In De Pijp woon ik nog altijd!


Via de scholen Rembrandt, Berlage, Rietveld (wat een namen, zeg) ben ik uiteindelijk fotograaf geworden en heb ik jarenlang een atelier gehad op het WG complex, paviljoen 19, …kraam-afdeling ,ik kon me er niks meer van herinneren !

Amsterdam Noord kwam bijna nooit in mijn woordenboek voor ( sorry ), maar nadat ik met mijn vrouw begin jaren 90 een zeeschouw kocht en kwam te liggen bij jachthaven Het Fort in Nieuwendam is dat absoluut veranderd, ik ben noord leren kennen en gaan waarderen.
Het is jammer dat er zo’n ‘afstand’ is tussen noord en ‘de stad’ maar dat zal steeds meer veranderen en hopelijk zal TOB Tennis daar ook van profiteren.

Tijdens een competitiewedstrijd tegen TC Elzenhagen kwam mij ter ore dat er bij hen een wachtlijst van 350 potentiële leden bestaat en dat een groot deel van de leden wonen op Sporenburg, aan de andere kant van het IJ !!  De reden is de pontverbinding Azartplein-Zamenhofstraat.

Vooruitlopend op de Haperandabrug is het dan ook geen gek idee bewoners van de  Houthaven, Spaarndammerbuurt etc. te interesseren in onze vereniging, Pontsteiger-NDSM is ook voor hen een mooie pontverbinding met noord en als de brug er is al helemaal.
Binnenkort gaan we ouderwets flyeren en hopen we dit jaar wat meer leden te kunnen veroveren !

Vraag ook weer eens in jullie omgeving of men het leuk vindt te tennissen, en of ze dat bij TOB willen doen, neem ze een keer mee, en laat zien wat een fantastische club TOB Tennis is ! Op de website staat een fantastische aanbieding die men eigenlijk niet kan weigeren.

De lente is weer begonnen, alleen lijkt het er nog niet op. Laten we hopen dat vanaf 1 april de zon weer veelvuldig zal schijnen zodat we in het zomerseizoen weer lekker  kunnen tennissen!

Veel plezier het komende seizoen!

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Social media