• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • uitnodiging met TOBvignet1.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Opvang Oekraïners op Melkweg

6 februari 2023

Beste bewoners en ondernemers,
 
Op het parkeerterrein van Sportpark Melkweg aan de Meteorenweg bouwen we woonunits voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Binnenkort verhuizen de eerste bewoners naar deze tijdelijke opvanglocatie. In deze brief informeren wij u over de stand van zaken en waar u terecht kunt met vragen of opmerkingen.
Eerste bewoners
Eind februari wordt het eerste blok woonunits opgeleverd en verhuizen ongeveer 72 bewoners vanuit de noodopvang naar deze woningen. Het tweede blok wordt eind maart opgeleverd. In totaal wonen hier straks circa 240 Oekraïense vluchtelingen voor de duur van tenminste 3 jaar.
 
Begeleiding
Medewerkers van HVO-Querido begeleiden de Oekraïense vluchtelingen op de opvanglocatie. HVO-Querido is er voor mensen in een kwetsbare situatie. Dagelijks zijn zij aanwezig voor professionele ondersteuning en begeleiding, zodat de nieuwe bewoners zich weer kunnen richten op hun toekomst in Amsterdam of elders.
 
Vrijwilligers
HVO-Querido is op dit moment bezig om de organisatie in te richten. Wanneer zij hulp kunnen gebruiken, nemen zij contact op met de vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Heeft u zich niet opgegeven, maar wilt u wel graag helpen? Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vrijwilligers die zich al eerder hebben opgegeven, hoeven dit niet nog een keer te doen.
 
Groenstrook aan de zuidkant van het parkeerterrein
De afgelopen periode is onderzocht of de groenstrook ten zuiden van het parkeerterrein van Sportpark Melkweg ook een geschikte plek is voor tijdelijke woonunits. Uit het onderzoek blijkt dat deze plek hiervoor niet geschikt is. Om die reden is besloten om op deze groenstrook geen woonunits te plaatsen.
 
Meer informatie ofvragen?
Heeft u vragen, opmerkingen of zorgen over de gang van zaken op opvanglocatie Sportpark Melkweg? Neemt u dan contact op met Eelco Beer, locatie coôrdinator HVO-Querido. Bij voorkeur per e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 2733 2505.
Algemene informatie over de opvang van Oekraïense vluchtelingen is te vinden op www.amsterdam.nl/oekraine. U kunt ook bellen naar 14020 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met vriendelijke groet,
Ank van Hees
Projectmanager Gemeente Amsterdam

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Social media