• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Vrijwilligers gevraagd

Beste,

Bij deze kan ik u vertellen dat de KLM Urban Trail Amsterdam wordt gehouden op 19 maart 2023. Voor dit prachtige hardloopevenement zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Bij het aanmelden van 5 tot 9 personen ontvang je €15,- per persoon. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt, ontvang je €25,- per persoon voor de vereniging. Hieronder is er een korte samenvatting te vinden van de KLM Urban Trail met daarbij de mogelijke taken voor vrijwilligers, specificaties worden besproken in het verdere contact.


Samenvatting KLM Urban Trail Series
De KLM Urban Trail Series is een razend populair loopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt! Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door gebouwen, theaters, stadions en steegjes en na afloop samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

· Medewerker start: Je begeleidt de deelnemers naar de juiste startvakken.

· Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.

· Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de startnummer uitgifte, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.

· Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van water worden voorzien.

· Medewerker locatie: je bent verantwoordelijk voor één of meerdere locaties waar de deelnemers doorheen lopen.

Welke taak jij ook krijgt, je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. De tijden van ongeveer 08:00 t/m 14:00 – maar kunnen afwijken per taak.

Waarom vrijwilliger worden?
• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement.
• Je krijgt een uniek crew shirt.
• Gratis ontbijtpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

Ook als vrijwilliger aan de slag?
Meld jouw vereniging dan snel aan door te reageren onder deze mail of stuur een apart mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef in de mail de verenigings-/organisatienaam, naam van de contactpersoon en de bijbehorende contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres) aan. Wanneer mogelijk ontvangen we ook graag een schatting van het aantal vrijwilligers.

Zodra wij een mail van interesse hebben ontvangen, zullen wij een excel-document opsturen waarin het aantal vrijwilligers, hun kledingmaat en gegevens van de contactpersoon in vermeld kunnen worden.

Voor meer informatie over het evenement of vrijwilligers kun je altijd een kijkje nemen op https://www.urbantrailseries.nl/

Met vriendelijke groet,

Joris van Veen

Eventmanager

+31(0)6 39308058

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WWW.GOLAZO.COM
POSTBUS 21955 · 3001 AZ ROTTERDAM · NEDERLAND

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media