Lees hier al het nieuws over TOB Tennis!

09
februari
2021

In memoriam Jan Seekles

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

IN MEMORIAM JAN SEEKLES

D'r is een Amsterdammer doodgegaan.

Wij hebben bericht gekregen van het trieste nieuws dat Jan Seekles, jarenlang TOB Tennislid, is overleden op 5 februari 2021.

Wij wensen zijn familie en overige veel sterkte toe met dit verlies!

Bestuur TOB Tennis 

*13 februari: Bericht van Mario, zoon van Jan Seekles

Beste TOB Tennisleden, e.o.,

Mag ik hierbij namens de familie iedereen van TOB hartelijk bedanken voor de warme reacties via Facebook, mails, kaarten en de aanwezigheid bij het afscheid van mijn vader, bij jullie bekend als ome Jan. Hij heeft het tennissen bij jullie altijd heel erg leuk gevonden. Het waren lange tijd de hoogtepunten van de week voor hem. 

Mario Seekles

02
februari
2021

Foto's TOB Tennis

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

FOTO'S TOB TENNIS DOOR DE JAREN HEEN

Hallo TOB Tennisleden,
Ik heb even een tijdje lopen spitten in het oude fotomateriaal van TOB Tennis en ik ben daar weer hele leuke foto's in tegengekomen.

Foto's van toernooien met sinterklaas, halloween, clubkampioenschappen, carnaval, WimbleTOB en heel veel andere TOB-Tennismomenten, zoals de renovatie van de tennisbanen en natuurlijk de nieuwbouw van ons clubhuis. De foto's zijn gerangschikt per jaar en gebeurtenis en het begint vanaf 2000 t/m 2020 (met nog een paar foto's van voor 2000)


Neem hier eens even de tijd voor op een grijze zondagmiddag en bekijk weer eens al deze leuke TOB Tennis momenten.

Klik hier voor de link naar alle TOB Tennis foto's vanaf 2016 t/m 2020.

Klik hier voor de link naar alle TOB Tennis foto’s t/m 2015. 

Er zullen wel wat dubbele foto's bij staan, maar dat mag de pret niet drukken! Ook zullen niet alle foto's bij het juiste TOB moment zijn bijgevoegd. Graag jullie reactie hier op als je dat ziet.

Heb jij zelf nog leuke foto's die jij wilt delen, mail ze dan aub naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook missen we nog foto's van het Bierfesttoernooi. Als er iemand daar nog foto's van heeft, mail ze aub dan ook naar mij.

 
Veel kijkplezier,
Groetjes Cock.

02
februari
2021

Toernooikalender zomerperiode 2021

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Afbeeldingsresultaat voor toernooikalender

Beste TOB leden,

De toernooikalenders voor de zomerperiode 2021 zijn definitief vastgesteld. Tennissend Nederland kijkt uit naar het toernooiseizoen, de wedstrijden en de gezelligheid. We doen er dan ook alles aan om wedstrijden spelen mogelijk te maken, maar uiteraard verantwoord en binnen de geldende maatregelen.

Alle goedgekeurde toernooien in de periode april tot en met oktober zijn vanaf nu gepubliceerd en vindbaar op MijnKNLTB. Als toernooileider hoef je alleen nog maar de inschrijving voor jouw toernooi open te zetten via de Tennis Toernooi Planner en de bijzondere toernooibepalingen toe te voegen.

Toernooien makkelijker en sneller vindbaar

Voorheen werden de toernooikalenders in PDF gepubliceerd op de website van de KNLTB. Dit bleek een tijdrovend proces en de kalenders waren niet altijd goed vindbaar voor spelers. Daarom worden alle toernooien vanaf nu direct gepubliceerd op MijnKNLTB, ook als je gedurende het jaar een extra dag- of weekendtoernooi aanvraagt. Een groot voordeel voor jouw toernooi dus, want spelers kunnen al ver van tevoren zien wanneer het toernooi op de planning staat!

De nieuwe versie van de Tennis Toernooi Planner is beschikbaar om te downloaden. Zorg ervoor dat je de meest recente versie geïnstalleerd hebt op je computer voordat je jouw toernooi voor 2021 gaat aanmaken. Je kunt de update downloaden via onderstaande button of door op 'auto-update' te klikken bij het opstarten van de Toernooiplanner.

De 2021-versie bevat een nieuwe functionaliteit, waarmee je in één keer alle schema's kunt aanmaken, plaatsen en loten voor alle onderdelen. Handig, want dit scheelt jou als toernooileider veel tijd! Je kunt de instellingen hiervan aanpassen aan de wensen voor jouw toernooi.

Downloaden nieuwste versie Toernooiplanner

 
28
januari
2021

In memoriam Hans Helsloot

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

IN MEMORIAM HANS HELSLOOT 

Inmiddels zal het bij veel TOB-ers wel al bekend zijn dat Hans Helsloot recent op 84 jarige leeftijd is overleden. Hans was een echte TOB-er die ook voor tennis heel veel heeft betekend.
Hans heeft bij de bouw van het oude TOBspin de aanleg van alle elektrische leidingen en het overige werk voor zijn rekening genomen, waar we natuurlijk jaren plezier van hebben gehad. Daarbij zorgde hij ervoor dat bij het slaan van de eerste paal van het oude TOBspin ook aardleidingen mee de grond in gingen, zie de bovenstaande foto. Deze zijn nu met het nieuwe TOBspin weer hergebruikt.


 

In 2017 is zijn boek "DE ACCORDEONIST" gepubliceerd.

Los van zijn vakmatige inbreng kennen velen van ons hem vooral ook van zijn muzikale bijdragen. Zo verzorgde hij vaak met zijn accordeon de muziek bij toernooien en andere festiviteiten, zoals op onderstaande foto tijdens Ladies Day. En misschien herinneren jullie je nog de opname van het TOB- en tennislied in het TOBspin in 2002. Klik hier voor het RKSV TOB lied.
Hans is overleden aan corona in een verzorgingshuis in Bentveld. Op 25 januari jl. is op de Nieuwe Noorder in klein gezelschap, waaronder enkele TOB-ers, afscheid van hem genomen.
We wensen zijn familie en vrienden sterkte met het verwerken van dit verlies.

26
januari
2021

Jeugdsportfonds

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

TOB Tennis heeft een mooie aanbieding  voor ouders/verzorgers, die het door het Coronavirus wat zwaarder hebben gekregen. Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten? Het Jeugdfonds Sport Amsterdam helpt! Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie van TOB Tennis en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub.

Hoe werkt het? Een aanvraag kan in worden door een intermediair. Dat is een ouder- en kindadviseur, een (gym)docent, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Wil je een aanvraag indienen? Vul dan alvast deze ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak met de intermediair.

Je dient zelf je kind aan te melden bij TOB Tennis,

dat doet het Jeugdfonds Sport niet. Volg eventueel een proefles om zeker te weten dat je kind bij TOB Tennis wil sporten.

Na een goedkeuring van de aanvraag bij het Jeugdfonds Sport, wordt de bijdrage rechtstreeks aan TOB Tennis betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij onze tennisschool. 

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport Amsterdam? Lees hier verder

Klik hier voor de spelregels van het jeugdsportfonds. 

Je kunt contact opnemen met TOB tennis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je kind(eren) aan te melden of om hier meer informatie over te krijgen. TOB Tennis heeft ook jeugdlidmaatschappen via de Stadspas

                                                        Korting met stadspas | Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Zie hier hoe het jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!     Zie hier hoe de Stadspas werkt!

Klik hier voor meer informatie!                                   Klik hier voor meer informatie!

TOB werkt samen met het jeugdfonds!                       TOB werkt samen met de Stadspas

Klik hier voor informatie

betreft sponsoren

TOB Tennis!

 

We hebben 64 gasten en geen leden online