• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

IVA Certificaat voor bar diensten

Beste Senior-leden,

Het nieuwe clubhuis is klaar voor gebruik en we zijn heel blij dat we binnenkort, na alle coronaperikelen, weer een mooie en gezellige plek mogen aanbieden aan onze TOB-leden en alle overige gasten.

Dat betekent wel dat de bar weer bemand moet worden en daar zijn regels voor. Onze senior-leden mogen 2 á 3 x per jaar een bardienst draaien. Een 1e keer zal dat altijd met iemand zijn, die hier al ervaring mee heeft.

Het is verplicht om altijd minstens één persoon bij de bar aanwezig te hebben die het bijbehorende certificaat, Verantwoord Alcohol Schenken, of het diploma Sociale Hygiëne heeft behaald. Veel TOB-leden hebben dit in het verleden al behaald, maar nog vele leden hebben dit certificaat nog niet behaald. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je vragen of jij het certificaat al hebt gehaald, bij enige twijfel. 

In drie online modules, afgesloten door een korte toets, leren we jou welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe je moet reageren in lastige situaties en vooral hoe je kunt voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen. 

Het is een snelle, toegankelijke en leuke manier om te leren wat verantwoorde alcoholverstrekking inhoudt.Voor mensen die een diploma ‘sociale hygiëne’ hebben behaald of al een certificaat  'verantwoord alcohol schenken' hebben gehaald, is de e-learning een waardevolle opfriscursus.

 IVA

Welkom bij de e-learning over verantwoord alcohol verstrekken. Lees in de e-learning alles wat je moet weten en om een toets te doen. Deze toets kan meerdere keren worden gedaan en bij een goed resultaat wordt als dank daar voor wordt een certificaat op jouw naam gezet, die wij in een map in het nieuwe clubhuis zullen zetten en die getoond kan worden bij controle door de gemeente. In deze map zit ook onze exploitatievergunning.

Klik hier om de e-learning te starten.  

Klik hier voor meer informatie en om de toets te doen.

Mail na het behalen van jouw behaalde certificaat dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Social media