• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Sleutels via sleutelkastje

 Beste TOB leden,

hier onder staan de (aangepaste) regels per 24 mei 2022 betreft de sleutels en sleutelkastjes.

sleutelkast

1: Als je het tennisterrein betreedt (en er is verder niemand aanwezig) en je wilt alleen de kleedkamers/toilet gebruiken, dan open je het sleutelkastje aan de voorzijde van het clubhuis (op groene elektriciteitskast) met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en open je de hal van de kleedkamers en vervolgens stop je de sleutels terug in het sleutelkastje en verander je de code van dit sleutelkastje.

2: Als je het clubhuis wilt gebruiken, dan open je ook het sleutelkastje aan de voorzijde van het clubhuis (op groene elektriciteitskast) en vervolgens open je de hal van de kleedkamers. Gelijk rechts om de hoek in de hal van de kleedkamers hangt het 2e sleutelkastje. Dit sleutelkastje, met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), bevat een 2e sleutelbos, waarmee je het clubhuis kunt openen. Na het openen van het clubhuis leg je beide sleutelbossen weer terug in de desbetreffende sleutelkastjes en verander daarna de codes van beide sleutelkastjes. (Zorg er altijd voor dat de juiste sleutelbos in het juiste sleutelkastje terecht komt).


Als er al wordt getennist, spreek je de mensen even aan en check je of de sleutels op de juiste plek liggen.

A: Het sleutelkastje aan de buitenzijde van het clubhuis moet alleen de kleedkamersleutels e.a. bevatten.

buitenkastje


B: Het kluisje in de hal van de kleedkamer moet alleen de sleutels van het clubhuis e.a. bevatten.

binnenkastje

 

*Als je vertrekt (en er is verder niemand meer aanwezig) dien je weer de sleutels uit het sleutelkastje of uit de kassa achter de bar te halen om daarna alle ruimtes te sluiten (denk aan licht, apparatuur en verwarming uitdoen) en vervolgens weer de sleutels in de desbetreffende sleutelkastjes doen en de codes onzichtbaar maken.
*Als je vertrekt (en er zijn nog leden aanwezig), groet dan even deze leden en bespreek even aan waar de sleutels liggen.


Deze procedure lijkt misschien wat overdreven, maar op deze wijze voorkom je dat er onduidelijkheid ontstaat wie er gesloten heeft en/of dat de sleutels gaan "zwerven.

Tegenover het sleutelkastje in de hal van de kleedkamers hangt een EHBO-koffer en een AED!

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media