• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Sleutels via sleutelkastjes

Beste TOB leden,

hier onder staan de (aangepaste) regels per 1 februari 2024 betreft de sleutels en de 2 sleutelkastjes.

Sleutelkastje in hal kleedkamer!

1: Als je het TOB tennisterrein betreedt (en er is nog verder niemand aanwezig, of diegenen hebben de kleedkamer of clubhuis nog niet gebruikt) en je wilt alleen de kleedkamers/toilet gebruiken, dan open je het nieuwe sleutelkastje aan de voorzijde van het clubhuis (op groene elektriciteitskast) met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en open je de hal van de kleedkamers en vervolgens stop je de sleutels terug in het sleutelkastje aan de buitenzijde van het clubhuis en sluit je dit sleutelkastje.(zie onderstaande uitleg)

2: Als je het clubhuis wilt gebruiken, dan open je ook eerst het sleutelkastje aan de buitenkant van het clubhuis (op groene elektriciteitskast) en vervolgens open je de deur van de kleedkamers. Gelijk rechts om de hoek in de hal van de kleedkamers hangt het 2e sleutelkastje. Dit sleutelkastje, met code (op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), bevat een 2e sleutelbos, waarmee je o.a. het clubhuis kunt openen.

sleutelkast

Na het openen van het clubhuis leg je beide sleutelbossen weer terug in de desbetreffende sleutelkastjes en verander daarna de code van het sleutelkastje (alleen bij sleutelkastje in de hal kleedkamers). (Zorg er altijd voor dat de juiste sleutelbos in het juiste sleutelkastje terecht komt).

Als er al wordt getennist, als jij arriveert, spreek dan de mensen even aan en check even of de sleutels op de juiste plek liggen. Als jij vertrekt en er zijn nog leden aan het tennissen, spreek ze dan ook even aan betreft de sleutels, maar ook om ze een goede dag toe te wensen:):)

A: Het sleutelkastje aan de buitenzijde van het clubhuis bevat de kleedkamersleutel en de sleutel van het opslaghok.

 buitenkastje

 De sleutels voor de kleedkamers hangen in het nieuwe sleutelkastje (nieuw kastje en nieuwe code, aan de buitenkant van het clubhuis.

 kastje buitenzijde

Gebruiksaanwijzing nieuw sleutelkastje aan buitenkant van het clubhuis.

1) Open het buitenklepje(deurtje) van het sleutelkastje.

 pen kastje

2)Toets de code in: opvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


3) Draai de knop met de wijzers van de klok mee 180° totdat de pijl wijst naar de positie "UNLOCKED".

sleutelkastc

4) Open het binnendeurtje en haal de sleutels uit dit kastje.

 sleutelkastje

5) Leg de sleutels na gebruik weer gelijk terug in het sleutelkastje en sluit het sleutelkastje. (Laat de sleutels niet ergens anders slingeren en neem ze niet mee naar bijv. de hal of clubhuis, want er kan nog iemand anders na jou de sleutels nodig hebben)

 *Om het buitenkastje te sluiten:* 
6) Draai, met het deurtje open, de knop 180° tegen de klok in zodat de pijl naar de positie "LOCKED" wijst.
7) sluit daarna het buitenklepje (bescherming tegen regen)

Als het op een of andere manier toch niet lukt,  moet je altijd de draaiknop (tegen de klok in) op de dicht-stand zetten, daarna 15 seconden resetknop (knopje onder de nul) ingedrukt houden, code indrukken (op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), draaiknop (met de klok mee!) In de open- stand draaien.)

 B: Het kluisje in de hal van de kleedkamer mag alleen de sleutels van het clubhuis e.a. bevatten en de code is ongewijzigd.

sleutelkast

 *Als je vertrekt (en er is verder niemand meer aanwezig, ongeacht welk tijdstip het is) dien je weer de sleutels uit het/de sleutelkastje(s) te halen om daarna alle ruimtes te sluiten (denk ook aan licht, apparatuur en verwarming uitdoen, etc) en vervolgens weer de sleutels in de desbetreffende sleutelkastjes doen en de codes (alleen bij kastje in hal kleedkamers) onzichtbaar te maken.

binnenkastje

In de hal van de kleedkamers hangt er naast het sleutelkastje voor de sleutels voor de bar etc., ook de sleutels van de hal, te gebruiken bij slecht weer bij een instuif etc.

 Sluiten van de deuren bij TOB Tennis.

1: Voor het sluiten van de deur van de ingang naar de kleedkamers geldt; deur sluiten en kruk omhoog doen en de deur op slot draaien.

2: Voor het sluiten van de deur van de ingang naar het clubhuis (bar) geldt; deur sluiten, sleutel 2 keer omdraaien. De kruk bij deze deur hoeft niet omhoog te worden gedaan.

3: Niet vergeten om ook de schuifpui op slot te draaien en de balk er inleggen met het gat over de pen rechtsonder.

Deze hele uitleg/procedure lijkt misschien wat overdreven, maar op deze wijze voorkom je dat er onduidelijkheid ontstaat wie er niet of wel gesloten heeft en/of dat de sleutels gaan "zwerven.

Heb je nog vragen, stuur ze dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra: tegenover het sleutelkastje in de hal van de kleedkamers hangt een EHBO-koffer en een AED!

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Social media