• clubhuisinterieura.jpg
  • gala.jpg
  • indoorhal.jpg
  • januari_2022.jpg
  • nietroken.png
  • nieuwclubhuisopen.jpg
  • toernooi76.jpg
  • toernooifotoslider.jpg
  • veiligsportklimaat1.jpg
  • viewtobtennis.jpg

Aanbieding senioren met tennislessen

tennisschool tob logo tennis

Hallo seniorlid van TOB Tennis, 

Onze tennisschool Jeroen Hoevenberg en TOB Tennis hebben weer een leuke, interessante en voordelige voorjaarsaanbieding voor jouw vrienden, kennissen, (over)buren, familieleden e.o., die nog geen lid zijn van TOB Tennis. 

Deze aanbieding voor senioren (18+), die nog geen lid zijn van TOB Tennis, start vanaf 1 maart 2023. Hier onder vind je de inhoud van de aanbieding.

1: Gratis lidmaatschap bij TOB Tennis,   voor één maand, vanaf 1e tennisles.

2: Drie tennislessen in deze maand voor slechts € 27,50 p.p.

3: Vrij tennissen tijdens deze maand.

Deze aanbieding voor niet-leden loopt t/m 30 april 2023 en het lidmaatschap van één maand wordt automatisch beëindigd, als er na die maand verder geen interesse meer is in tennis. 

Maar...als het tennissen daarna nog steeds bevalt en men wil doorgaan en lid blijven bij TOB Tennis, dan betaalt men voor de resterende 8 of 9 maanden slechts een half jaar contributie á 97,50 t/m 31 december 2023.

Natuurlijk kunnen er dan ook verdere afspraken worden gemaakt met de tennisschool Jeroen Hoevenberg voor extra tennislessen. 

De tennislessen worden in overleg gepland, nadat de aanmeldingen zijn binnengekomen, met maximaal 6 volwassenen op 1 baan excl. de trainer) 

Als jij, als TOB Tennislid, misschien ook wil meedoen met de 3 tennislessen (samen met jouw vrienden, (over)buren, familieleden, etc), dan geldt deze aanbieding van de 3 lessen ook voor jou en jij betaalt dan slechts 27,50 euro (zonder lidmaatschap natuurlijk😊, want dat heb je al) 

Reageer voor deze aanbieding naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l 

Vermeld daarbij de volledige naam van het persoon/personen die van de aanbieding gebruik willen maken, met hun leeftijdemailadres en mobiele nummer. De personen worden vervolgens benaderd door de tennisschool voor de afspraak voor hun tennislessen.

Bel of mail al jouw bekenden en ga die personen warm maken voor deze schitterende aanbieding!

Met de vriendelijk groeten van: 

Tennisschool Jeroen Hoevenberg & Ledenwerving TOB Tennis 

Locatie

Contact

TOB Tennis

Meteorenweg 274

1035 RN Amsterdam

Clubhuis: 020-6333474 

Secretaris-TOB Tennis:

Mail: tobtennis@hotmail.com

Ledenadministratie TOB Tennis:

Mail: tobleden@outlook.com

Mobiel: 06-18557746

Social media